O nama

naša priča

Dobrodošli u Restoran Vallis

Restoran Vallis dugogodišnji je poslovni san Anice i Roberta Kovača, koji su ostvarili s partnerima i obiteljskim prijateljima, obitelji Šteko i Šarić, i upravo zato, svakom klijentu pristupamo individualno, prijateljski, ali profesionalno.

Prateći svjetske kulinarske trendove, pazeći na svaki detalj, pripremiti ćemo za vas gastronomski užitak, kakav zaslužujete jer na naš stol mogu doći samo pomno odabrane namirnice vrhunske kvalitete.

Teletina ispod peke, domaća lučenica, jela sa roštilja, rižota i tjestenine, a petkom svježa jadranska riba, samo su neka od jela u kojima možete uživati u konobi Restorana Vallis. Za potpuni užitak tu su i probrana vina cijele Hrvatske!

U svečanoj dvorani, prekrasnom ambijentu koji potpisuje arhitektica Mirta Mujačić Đaković, organiziramo obiteljske i poslovne skupove, kongrese, svadbene večere, krstitke, rođendane i poslovne ručkove. U svečanoj dvorani, u modernom a opet ugodnom i domaćem ambijentu, možemo ugostiti do 180 vaših uzvanika te s Vama proslaviti sve važne trenutke vašeg privatnog i poslovnog života.

Vaš Restoran Vallis

Rezerviraj: +385 1 2063 641